Блог

Ако по време на движение, автомобилът прекъсва, имаме повишен разход на гориво (по-висок от нормалния), изгасва в движение, има запушване на ДПФ филтъра и увеличаване на вредните емисии, вероятно става дума за неизправни пиезо дюзи.

Работата на двигателя на автомобила във времето води до това, че замърсяването се натрупва върху вътрешните повърхности на елементите на горивната система. В този случай инжекторните дюзи, горивните тръби, клапаните и регулаторите на налягането са най-силно засегнати от негативния ефект на замърсяването. За да предотвратите появата на сериозни...

Смяна на елемент на ГНП е чест ремонт, който се извършва при горивните помпи. Горивната помпа отговаря за подаването на достатъчно гориво към дюзите, които да впръскат правилното количество в системата.

Трудностите при стартиране на двигателя и неравномерната му работа са показатели, че има проблем с изправността на дюзите. Ако не отстраните дефекта, рискувате да нанесете сериозни щети на буталата и дори да блокирате двигателя при прекалено изтъняване на масления филм.

София Дизел Център
Всички права запазени 2019
Powered by Webnode Cookies
Create your website for free! This website was made with Webnode. Create your own for free today! Get started