Sofia Diesel Center – най-големият и модерен дизелов сервиз за помпи и дюзи

Кои са София Дизел Център и какво предлагат

Към днешна дата, Sofia Diesel Center бива най-големият и съвременен сервиз за продажба, ремонт, рециклиране и диагностика на дизелови помпи и дюзи. Тук можете да разчитате на изключително бързо и професионално обслужване, качествена и прецизна ремонтна дейност с гаранция и изгодни цени за крайния клиент!

София Дизел Център: работен процес

През годините сме имали почти всякакви случаи с проблеми и дефекти по горивната система при дизелови автомобили. Смеем да твърдим, че е нямало случай, в който нашият инжерен екип от специалисти и механици с дългогодишен опит да не се е справил успешно, и то за отрицателно време на изключително достъпна цена.

При нас можете да разчитате на персонално отношение, бърза ответна реакция и съвременна технологична лаборатория, където извършваме прецизно и бързо необходимите ремонтни дейности по всеки елемент от горивната система.

Sofia Diesel Center работи с клиенти от цялата страна като за такива извън София предлагаме удобна опция с изпращане и получаване на частите по куриер.

Как става това:

  1. Изпращате дефектиралата част - в сервиза не извършваме диагностика на автомобили или демонтиране и монтиране на частите в автомобила.

  2. Проверка и дефектация - колегите установяват налични дефекти и повреди по дизеловия компонент - това се случва след детайлна и професионална проверка и тест

  3. Обратна връзка - колегите се свързват с клиента, за да обсъдят установените проблеми и стойността на ремонта.

  4. Ремонтна дейност - колегите пристъпват към основната технологична част - ремонта. Той се извършва от опитни и съвестни механици само по технология на производителя.

  5. Финална проверка - последната стъпка след извършения ремонт е тест на помпата или дюзата. Проверката се прави с помощта на съвременен и високотехнологичен стенд.

  6. Връщане за монтаж - след като отремонтираната част е преминала финалната проверка, тя се изпраща към клиента по куриерска фирма.

Ако имате проблеми с някоя част от горивната система на дизеловия двигател, свържете се с нас още сега, за да обсъдим нейното ефективно премахване!